Ons verhaal

Snoeispecialisten

Snoeiservice is een dienst die zich bezighoudt met één ding: snoeien. Onze snoeiteams zijn echte specialisten die uw tuin onder handen nemen of hulp bieden daar waar u wel een paar extra handjes kunt gebruiken.

Wij hanteren vriendelijke en overzichtelijke tarieven. Onder snoeidiensten vindt u een overzicht van onze richtprijzen op basis van tuinoppervlakte. Omdat elke tuin anders is maken we vooraf altijd een offerte met heldere prijsafspraken voor het snoeien en het (optioneel) afvoeren van snoeiafval. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent!

Het sociale aspect

Onze snoeiteams bestaan uit een snoeimeester, een snoeimeester in opleiding en een assistent. Wij zetten ons actief in om mensen die minder affiniteit hebben met een theoretische opleiding of mensen met een (dreigende) afstand tot de arbeidsmarkt een mooie en duurzame loopbaan te bieden. 

Denk hierbij aan leerlingen uit lager niveau en/of speciaal onderwijs, werklozen, re-integratietrajecten en statushouders, maar ook mensen met een burn-out of mensen die er gewoon van genieten om een dagje in de buitenlucht te werken.

Onze medewerkers kunnen rekenen op voldoende aandacht en begeleiding om persoonlijke en sociale groei te realiseren. Onder begeleiding van een ervaren snoeimeester worden medewerkers intern opgeleid en krijgen ze de mogelijkheid zich te ontwikkelen van assistent tot zelfstandig snoeimeester. 

Door te kiezen voor Snoeiservice zorgt u niet alleen voor een goed onderhouden tuin, maar draagt u ook bij aan een sociaal doel!