Werken bij Snoeiservice

Kom jij ons team versterken?

Vind jij het ook fijn om buiten bezig te zijn? Middenin het groen, terwijl je werkt aan het onderhouden van tuinen en bedrijventerreinen? Kom dan het Snoeiserviceteam versterken! Dit kan fulltime, maar ook een paar dagen per week.

Ben jij

Een praktische aanpakker

Ben je wat minder van de theorie en juist praktisch ingesteld? Kom dan bij ons werken! Wij zorgen voor prettig werk in een afwisselende werkomgeving. Heb je nog nooit gesnoeid? Geen probleem! Wij verzorgen een praktisch opleidingstraject zodat je binnen no-time een echte snoeimeester wordt.

ZZP-er zonder gedoe 

Als jij Snoeiservice komt versterken als ZZP-er, regelen wij alles voor je. Wij verzorgen alle administratieve zaken, zoals het werven van opdrachten en het sturen van facturen. Zo kun jij lekker gepassioneerd bezig zijn met je mooie vak, zonder gedoe. 

Zij-instromer

Ben je toe aan een andere (parttime) baan en wil je iets doen met je liefde voor groen? Aarzel niet en informeer naar de mogelijkheden. Wij begeleiden je op weg naar een mooie nieuwe invulling van je carrière. 

Pensionado

Ben je klaar met je carrière in het groenvak, maar lijkt het je leuk om bijvoorbeeld nog een dag in de week wat bij te klussen als snoeimeester of assistent? Kom ons team versterken en help zowel klanten als medewerkers met jouw expertise. 

Hoe word je snoeimeester?

Bij Snoeiservice geloven we in persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers. Dat betekent dat wij er alles aan doen om je te helpen groeien. Samen stellen we duidelijke doelen en een Persoonlijk Ontwikkel Plan op en begeleiden we je om dit te realiseren. 

Heb je nog geen of nauwelijks ervaring met snoeien? Dan stellen we een op maat gemaakt traject tot zelfstandig snoeimeester samen, waarbij je intern wordt opgeleid en begeleid door een ervaren professional.

Ben je al vakbekwaam en wil je snoeimeester worden? Ga vrijblijvend met ons in gesprek, zodat we kunnen kijken hoe we dit invulling kunnen geven. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande en ben je enthousiast geworden?

Dan ben jij degene die we zoeken!